SMALL GROUP

Tycker du det är mer motiverande att träna i grupp än själv men vill ändå ha träning anpassad för dig och där du får den hjälpen du behöver. Då är small group träning, något för dig. 


En PT small group består oftas av ca fem deltagare som gemensamt kämpar för att uppnå sina mål under en 6-10 veckors period. 


Hör av dig för att höra när nästa grupp startar eller om ni är ett gäng som skulle vilja köra ett sådant upplägg ihop. OCR (Hinderbana)

Är du nyfiken på en annorlunda typ av funktionell träning som utmanar dig både mentalt och fysiskt. Då ska du testa obstacle course racing. 


Jag har tränat och tävlat i denna sport sedan 2016 och deltagit på både EM och VM.


Tränar du för att delta i något OCR lopp, är sugen på en någon annan typ av träningform, vill ha roligt och träna i grupp. Då ska du testa på OCR. Kolla på Facebooksidan "Vanjas" för att se när nästa träningstillfälle är. Eller hör av dig till mig om du vill komma igång på egen hand eller få en introduktion i sporten. 

CROSSFIT

Är du sugen på att testa på crossfit eller vill ha hjälp med att lära dig olika grundtekniker ?


CrossFits grundläggande syfte är att skapa en optimal bred fysisk förmåga. Träningen består av moment hämtade från tyngdlyftning, gymnastik och konditionsträning. CrossFit använder sammansatta rörelser med hög intensitet för att förbättra den fysiska förmågan.PERSONLIG TRÄNING

Personlig träning passar dig som vill komma igång med träningen, som vill utvecklas och se resultat eller som tränar för något specifikt mål. Med personlig träning får du hjälp med just det du behöver och träning anpassad för dig och dina behov. 


För att få ett så bra resultat som möjligt är det viktigt att din PT vet så mycket som möjligt om dig och dina mål.
Vid första träffen lär vi känna varandra, gör enklare tester och lägger upp en plan.